Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Volleybal… ik heb het licht gezien

Er zijn nog twee volleybalploegen in de regio die een bezoek van mij mogen verwachten. Afgelopen weekend ploeg nummer 26 en 27 afgewerkt. De ‘gewone’ portretten heb ik nu gemaakt met de nieuwe 70-200 mm. Daarnaast heb ik  met die lens ook wat actiefoto’s genomen tijdens de wedstrijden. De eerste ploeg van de avond was OLVA Brugge, een ploeg uit eerste divisie. Jammer genoeg werken zij hun wedstrijden af in BLOSO centrum Julien Saelens in Assebroek. Waarom jammer? Het is de sporthal met veruit het slechtste licht uit de regio… De actiefoto’s die ik daar nam zijn dan ook het publiceren niet waard. Daarbij kwam nog eens dat ik slechts een halfuurtje van de reservenwedstrijd kon volgen.
De tweede afspraak was bij de Davos heren uit 3e provinciale. Zij spelen in de beter verlichte gemeentelijke sporthal van Sijsele waar ik wel wat beter werk kon afleveren… Hieronder een tweetal beelden uit de actiereeks. De 70-200 heeft z’n nut nu al bewezen!

De exif gegevens van beide foto’s:  f2.8 , ISO1250 en ISO1600, 1/250 en 1/320

JeroenDecuyper RubenCorthals

21 January 2009 - 23:08

Kristof Pattyn - Good stuff Tom, begone are the times of f4 at 200mm aaargh!

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*