Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Trouwalbum

Een trouwalbum blijft een tijdloze en tastbare herinnering van jullie trouwdag. Alle foto’s worden in samenspraak geselecteerd en bewerkt zodat het boek een mooi overzicht van jullie huwelijksdag zal weergeven.

Trouwalbum specificaties

Het trouwalbum heeft een cover van imitatieleder en wordt geleverd met een harde hoes om het te beschermen. De pagina’s worden kwalitatief geprint op echt fotopapier. Geen losse bladen wat ook overlappende foto’s tussen twee bladzijden mogelijk maakt. Voor het boek wordt afgewerkt krijgen jullie eerst een digitale proef te zien. Bekijk hieronder een voorbeeldalbum.

Formaat Trouwalbum

De foto’s beslaan soms een volledige pagina, andere pagina’s zijn een compositie van diverse kleinere foto’s, altijd naar gelang het gekozen formaat.  Het aantal bladzijden en foto’s varieert naar jullie wens en budget. Er zijn diverse formaten mogelijk: 40 x 40 cm, 30 x 40 cm, 35×35 cm, 30×30 cm, 25×25 cm, 19×19 cm en 15×15 cm.

Prijs trouwalbum

De prijs van het trouwalbum varieert naargelang het formaat en aantal gekozen pagina’s en opties materiaal van de kaft. Een album kan vanaf 119 euro, vraag gerust een offerte voor jullie concrete wensen.