Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Triatlon in Brugge

De kwarttriatlon in het centrum van Brugge was alweer een succes. Een plaatsje bemachtigen voor het evenement was geen sinecure, in maar liefst 17 seconden waren alle beschikbare plaatsen volzet. De atleten zeggen al smalend dat het eenvoudiger is om aan kaarten voor U2 te geraken dan die van de triatlon. Net zoals vorig jaar coverde ik het evenement voor Krant van West-Vlaanderen.

Wat begon met een (te) frisse duik (watertemperatuur 18 graden) in de reien aan de Dampoort en eindigde op de Markt met precies dezelfde winnaars als de vorige editie: Bart Aernouts en Sofie Goos. Bart had zelf nog even tijd om zijn vrouw te kussen enkele meters voor de finish.  Op de KW-website staat de fotospecial met supporters, (top)sporters en ambiance online  bit.ly/triatlonbrugge.

triatlon

Als fotograaf heel wat getjoold om alle foto’s te nemen die ik wilde en ondanks de hevige buien relatief droog gebleven… Maar dat we regen hebben gehad kan je wel zien aan deze wolkjes zeker?

17 June 2011 - 08:23

Triatleet Michael Van Cleven » Een pers- en huwelijksfotograaf in Brugge - […] (zaterdag 18 juni) trekt opnieuw de kwarttriatlon door het centrum van Brugge en omgeving. In verschillende waves nemen er 1200 […]

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*