Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Pers- en reportagefotografie

Een pers- of reportageopdracht? Contacteer mij vrijblijvend op +32 (0) 479 65 50 93


Pers- en reportagefotografie

Ik heb een jarenlange ervaring in freelance pers- en reportagewerk voor kranten, tijdschriften en vakbladen. Zo ben ik vaste persfotograaf- en medewerker van het Brugsch Handelsblad en Krant van West-Vlaanderen. Quasi dagelijks ben ik op pad om het nieuws in de ruime regio van Noord West-Vlaanderen in beeld te brengen. Vaak neem ik  ook het begeleidende artikel voor mijn rekening.

(Sport)portretten

Naast algemene nieuwsfoto’s verzorg ik regelmatig fotoshoots van bekende en minder bekende (top)sporters voor SportWest, de sportkatern van Krant van West-Vlaanderen. Ook de redactie van Sport/Voetbalmagazine rekende op mij voor enkele speciale uitgaves. Daarnaast breng ik ook de lokale sportactiviteiten in beeld, zo ga ik wekelijks langs bij diverse clubs om het volleynieuws vast te leggen.

Aviation

Door mijn ruime interesse in de luchtvaart ben ik ook vaak bedrijvig op en rond allerhande vliegvelden en luchthavens om deze bijzondere transporttak in beeld te brengen. Samen met een netwerk van diverse luchtvaartfotografen en journalisten werden mijn beelden gepubliceerd in talrijke gerenommeerde bladen in binnen- en buitenland. Daarnaast ben ik ook actief medewerker van de website Hangar Flying.