Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Let’s go Flatcat !

De Brugse band Flatcat mochten op donderdag 26 januari het voorprogramma van Dropkick Murphys & Bouncing Souls spelen in Vorst Nationaal (zie ook kw.be ).  Als fan van DKM was ik er (natuuurlijk) ook bij.  Met een opdracht zelfs, want Minx de frontman van Flatcat, contacteerde me of ik m’n materiaal wilde meenemen. Ze hadden graag wat foto’s van hun passage in Vorst. Niet zozeer de band op zicht, maar vooral de nadruk dat ze in een grote zaal stonden…
Het sleutelwoord was eigenlijk last minute: Flatcat wist pas de dag voordien dat ze mochten optreden, ik wist de opdracht de dag zelf… en ik ben minder dan een minuut voor het optreden gearriveerd dankzij een ongeval en bijhorende file op de E40.

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*