Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Les 20

Mijn favoriet looptraject Vandaag wat overuren opgenomen en toen ik thuis kwam direct de loopoutfit aangetrokken om met Evy in de oren Les 20 af te werken. Drie keer een primeur vandaag… het was de eerste les die ik ‘s avonds heb gelopen. Het was de eerste keer dat ik vanaf de deur ben beginnen lopen – anders ga ik eerst met de fiets tot aan het Tillegembos- en het was ook de eerste keer dat ik een reallife coach mee had. M’n schatje volgde reed naast me met de fiets… en blijkbaar heeft ze de teksten voor Evy geschreven want ze zei ook dat ik goed bezig was.
De opdracht tijdens de twintigste les was eenvoudig: 4 x 8 minuten lopen. Tussen de loopstukjes telkens 1 minuut wandelpauze. Het was zwaar en voor mij eigenlijk te warm, zeker omdat ik het ondertussen gewoon ben om ‘s morgens in de friste te lopen. Maar ik heb ‘m helemaal uitgelopen. Al heb ik aan de Expressweg wel even moeten stoppen voor het rode licht… maar dat waren maar een paar seconden. Als ik snel even het parcours bekijk op IRun… kom ik aan 5,5 km. Daarvan zal ik er toch bijna 5 gelopen hebben… yeah baby!

Donderdag normaal les 21 afwerken met op het einde een dessert van 12 minuten lopen.

6 May 2008 - 21:30

Stefaan Ellebaut - Mooi gedaan! Eens ik verhuis deze zomer (samenwonen met de madam) ga ik daar ook eens aan beginnen. De podcast gedownload en staat al op m’n iPhone.
Hopelijk gaan er enkele kilo’s af (15kg verzameld tijdens 1 jaar op kot in Leuven…) en gaat de conditie weer omhoog!!!

9 May 2008 - 12:19

Tom - Stefaan, mijn conditie heeft alvast heel wat vooruitgang geboekt! Ook zijn er al een paar kilo’s gesneuveld… dus het is een aanrader!

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*