Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Jens Keukeleire

Het voorjaar komt er aan, dus ook het wielerseizoen is gestart. Jaarlijks brengt Krant van West-Vlaanderen dan de wielerspecial als extra bijlage. Voor die bijlage maakte ik onlangs afspraak met de Brugse neoprof Jens Keukeleire. Hij zit amper zes jaar in het zadel, maar mag in 2010 zijn eerste profjaar bij Cofidis aantreden… en ondertussen heeft hij al bewezen dat hij zijn mannetje kan staan in het peloton. Zo schreef hij vandaag (3 maart) de GP Samyn op zijn palmares met een sprintoverwinning. Vrijdag start de Driedaagse van West-Vlaanderen, benieuwd wat de 21-jarige daar kan presteren.

Plaats van deze fotoshoot was een brug langs het kanaal Brugge – Oostende aan het Waggelwater (foto links).  Wat meteen een goeie beschutting kon bieden voor de sneeuw en ijzige wind. Jens was er stipt op tijd zoals gevraagd. Een paar poses en een kleine 20 minuten later konden onze wegen al weer scheiden:  hij naar huis om pas ‘s middags te gaan trainen, ik naar de volgende opdracht. Een korte ontmoeting maar wel een leuke… Hij vertelde me ondermeer dat hij het ganse voorjaar geselecteerd is bij Cofidis. We gaan er nog meer van horen!
De foto is genomen met één flits met gel links van de camera en werd aangestuurd door de niet geactiveerde flits op de camera.Die camera was de 5D met 70-200 lens. Fullframe is ondertussen mijn favoriete portretcamera.

Vrijdag 5 maart staat er een interview met Keukeleire in Krant van West-Vlaanderen (mét coverfoto uit deze shoot).

3 March 2010 - 21:14

xray - Heel knap portret en m’n 70-200 2.8 IS USM is ook binnen. Inderdaad een zalige combinatie met FF.

3 March 2010 - 22:53

Kristof Pattyn - De kleuren knallen van het scherm en je zou zeggen dat het ie het ferm naar zijn zin had, zelfs met deze winterse toestanden de laatste tijd. Very nice!

7 March 2010 - 21:30

Hans - Dat Jens op tijd was is niet moeilijk. Hij woont om de hoek ;-)

Mooie foto’s!!!

19 April 2010 - 22:36
8 October 2010 - 17:07

Danny - Ik zag de foto op BD. Jawadde! Wat een knaller!

24 February 2011 - 00:31

Jens Keukeleire (2) » Een pers- en huwelijksfotograaf in Brugge - […] kennen hem misschien nog van de shoot die we vorig jaar bij de start van het seizoen hadden (klikkerdeklik). Dit jaar maakten we opnieuw afspraak, al was dat door het voorbereidingsprogramma van Jens niet […]

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*