Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Huwelijksfotografie en Shoot!

Verliefd of verloofd… en jullie staan voor een belangrijke beslissing of jullie trouwdatum ligt al vast? Neem dan een kijkje in het aanbod om jullie dag met een mix van journalistieke- en portretfotografie in beeld te brengen. Ook Shoots! en drukwerk zijn mogelijk. Overtuigd? Neem dan contact op en we regelen zo snel mogelijk een afspraak!

Huwelijksreportage

Ieder huwelijk is uniek maar om jullie een idee te geven stelde ik alvast enkele fotopakketten samen. Hebben jullie zelf een waanzinnig foto idee? Contacteer me en we werken samen een voorstel uit! We bekijken samen wat jullie verwachten van de reportage en we stellen zo een pakket samen. Een  reportage inclusief verlovingshoot kan al vanaf 1095 euro, maak vrijblijvend een afspraak.

Shoot!

Je hoeft heus niet met trouwplannen rond te lopen om een leuke fotoshoot  (of kortweg Shoot!) te beleven. Met je partner of gewoon met een vriend(in) samen op de foto? Een paar uur plezier beleven tijdens een fotoshoot? Op een originele manier tonen hoeveel jullie van elkaar houden? Alles is mogelijk met Shoot! We spreken af op en locatie naar keuze om ongeveer een uur te fotograferen. Een Shoot! is mogelijk vanaf 175 euro.

Album en Grafisch Ontwerp

Naast het standaard album is ook een volledig gepersonaliseerd fotoboek mogelijk.  In overleg kiezen we het formaat en aantal pagina’s om van jullie fotoboek een uniek en tijdloos souvenir te creëren.
Ook van het drukwerk maken we iets uniek met een gepersonaliseerde uitnodiging- en/of bedankingskaart. Vraag vrijblijvend een offerte.