Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

De cover

Ik heb een coverfoto vast! Deze week verschijnt één van mijn foto’s op de cover van Sport West, de sportkatern van de Krant van West-Vlaanderen. Op die foto prijken de vrienden Tom De Sutter en Bram De Ly, respectievelijk speler van Cercle Brugge en KV Kortrijk. In het Brugsch Handelsblad staat de foto ook op de algemene cover.

De foto werd op vrijdag 15 augustus gemaakt in Sint-Andries. Het interview vond plaats in de cocktailbar Cohiba. Ik was er op tijd, maar het interview liep wat uit. Dus had ik tijd om even in de nabije omgeving een geschikte locatie te zoeken voor de foto’s. Binnen was geen optie wegens te donker, ook zou de Cubaanse stijl zou niet passen bij het onderwerp. Dan maar even naar buiten gelopen om iets te vinden. Achteraan het gebouw lag de ingang van een ondergrondse parking. Een helling, maar ook een leuke industriële achtergrond in beton. Het interview was ondertussen afgerond en kon ik aan de slag. Ik liet de twee spelers tegen de betonmuur leunen en schoot de eerste foto’s. Die eerste reeks was meteen de coverfoto. Daarna de heren nog een paar andere poses laten aannemen. Een tweede foto werd gebruikt om het interview te illustreren. De sessie werd afgesloten met een paar kopfoto’s van elk.
De foto’s werden afgewerkt in Lightroom (contrast, curves, verscherpen) en een vleugje vignetering derop.

De linkse foto prijkt op de cover van het Brugsch Handelsblad als teaser naar de sport katern. De rechtse staat pagina groot op de cover van Sport West, terwijl de middelste foto in horizontale vorm op de interview pagina werd gebruikt.

Tom De Sutter & Bram De LyTom De Sutter & Bram De LyTom De Sutter & Bram De Ly

21 August 2008 - 21:43

Thomas - Super gefeliciteerd Tom! Knappe beelden!

21 August 2008 - 23:46

Frederik (fhfoto) - Fijne beelden, jammer dat de man met zijn blauwe pull er erg onwennig op staat

Uw mailadres zal nooit gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*