Pers- en Huwelijksfotograaf in Brugge – fototom.be » fotograaf Tom Brinckman

Afdrukken en vergroting

In samenwerking met een professioneel extern vaklabo zorgen we voor de perfecte afdrukken, van miniprint tot posterformaat.

Afdrukken,
klein en groot

Kwalitatieve foto’s vragen een al even kwalitatieve afdruk. Wij doen beroep op een vaklabo die kwaliteit waarborgt van miniprint tot posterformaat. Mooi om in het familie album te stoppen of in te kaderen.

  • Van 9 x 13 cm tot 110 x 250 cm!
  • Prijslijst op aanvraag

Zie het groots…
voor aan de muur

Heel wat stijlvolle en kwalitatieve mogelijkheden om aan de muur te hangen op canvas, aluminium, kunststof, … tot zelfs behangpapier toe. In samenwerking met kwalitatieve leveranciers.

  • Minimum 9 x 9 cm tot maximium 150 x 180 cm
  • Maak gerust een afspraak om de voorbeelden te bekijken en uw wensen te bespreken.
  • Prijslijst op aanvraag

Afdrukken voor
vrienden en familie?

Indien gewenst zetten wij de foto’s van jullie trouwdag kosteloos online waar familie en vrienden de fotoafdrukken kunnen bestellen in diverse formaten. De pagina is via een persoonlijk code te bereiken die je kan delen met wie er om vraagt. Het afrekenen van deze foto’s kan online of via overschrijving door de besteller zelf. Zodoende worden jullie als bruidspaar niet overstelpt met de vraag om afdrukken van foto’s én hoef je ook zelf niet in te staan met de rompslomp die het afdrukken en bezorgen van de foto’s met zich meebrengt.